Budapest, Tulipán u.
Rendőrtiszti Főiskola
Zugló, Páduai Szent Antal Plébánia
Budapest, Andrássy u. 52
Akadémia Park Officium
Juhász Gyula Tanárképző Főiskola épülete
Budapest, Tüzoltó u.
Budapest Föplébánia
Amennyiben a Micro Stone Felülettisztítást keresi, akkor is jó helyen jár! Mi vagyunk, csak átalakultunk!

Menüpontok

ReferenciákPartnereink

Graffiti eltávolítás/védelem

Váróterem ilyen volt -

Váróterem ilyen volt

Váróterem ilyen lett -

Váróterem ilyen lett

Graffiti védelem -

Graffiti védelem

Antigraffiti bevonat -

Antigraffiti bevonat

A tisztítás után a homlokzatok kő, és  tégla burkolatait ajánlatos lekezelni. víztaszító vegyszerrel. Ez a szer beszivárog a pórusokba, egyfajta filmet képez, és megakadályozza a nedvesség, és a szennyeződés bejutását, valamint növeli az anyagok szilárdságát . Az alapfelülettől függően  kenjük (vagy permetezzük) a homlokzatra, lehetőleg két rétegben.  Az impregnálást, vagy más néven hidrofóbizálást néhány évente ajánlatos megismételni.
A graffiti védő réteg  az impregnáló szerhez  hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A kezelés  főképpen a firkák festékeinek felületekbe való beszivárgását akadályozza meg. Emellett szintén véd a tartós károsodásoktól is (pl.nedvesség, por, korom).A védelemmel ellátott felületekről könnyebb,és olcsóbb eltávolítani a firkákat, (pl. nagynyomású melegvizes mosóval (60-70 ºC, 60 bar) vegyszerek felhasználása nélkül).Három méteres magasságig ajánlatos a homlokzatok graffiti védő réteggel való bevonása .
 

Az impregnáló szer, és a graffiti védő bevonat sem okoz színeltérést a felületeken. melyeknek alkalmazását minden esetben szükséges egyeztetni  a gyártóval, és a megrendelővel.
Cégünk legnagyobb referenciái ebben a témakörben a Fiumei Úti TB-Székház ( Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ) 6 000 m2-es, vagy a Honvéd Kórház 10 000 m2-es homlokzata,  nézze meg a REFERENCIÁK  alatt.