Budapest, Tulipán u.
Rendőrtiszti Főiskola
Zugló, Páduai Szent Antal Plébánia
Budapest, Andrássy u. 52
Akadémia Park Officium
Juhász Gyula Tanárképző Főiskola épülete
Budapest, Tüzoltó u.
Budapest Föplébánia
Amennyiben a Micro Stone Felülettisztítást keresi, akkor is jó helyen jár! Mi vagyunk, csak átalakultunk!

Menüpontok

ReferenciákPartnereink

Homlokzati védőrétegek / impregnálás

Graffiti védelem -

Graffiti védelem

Impregnálás -

Impregnálás

A tisztítás után a homlokzatokat, a kő, és  tégla burkolatokat ajánlatos víztaszító szerrel lekezelni. Ez a szer beszivárog a pórusokba, egyfajta filmet képez, és megakadályozza a nedvesség, és a szennyeződés bejutását, így is növeli az anyagok szilárdságát, tartósságát. Az alapfelülettől függően, ecsettel kenjük vagy permetezzük a homlokzatra a vegyszert, általában két rétegben.  Az impregnálást, vagy más néven hidrofobizálást a védendő felülettől és a környezeti szennyeződésektől függően, néhány évente ajánlatos megismételni. Szakembereink a körülmények ismeretében pontosan meghatározzák ennek intervallumát.
A graffiti védő réteg (a homlokzati védőrétegek egy speciális fajtája) az impregnáló szerhez  hasonló tulajdonságokkal bír. A graffiti védő bevonat a firkák festékanyagának a felületekbe való beszivárgását akadályozza meg. Emellett szintén véd a tartós, általános károsodásoktól is (pl. a nedvesség okozta fagykár, por, korom lerakódása). A védelemmel ellátott felületekről könnyebb, és olcsóbb eltávolítani a firkákat, (pl. nagynyomású melegvizes mosóval (60-70 ºC, 60 bar) vegyszerek felhasználása nélkül). Három méteres magasságig ajánlatos a homlokzatok graffiti védő réteggel való bevonása .
 
Sem az impregnáló szer, sem a graffiti védő bevonat nem okoz színeltérést a felületeken, de azok alkalmazhatóságát, típusát minden esetben szükséges egyeztetni  a gyártóval és/vagy a kivitelezővel.
Cégünk legnagyobb referenciái ebben a témakörben a Fiumei Úti TB-Székház ( Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ) 6 000 m2-es, vagy a Honvéd Kórház 10 000 m2-es homlokzata, valamint a Páva utcai Holocaust Múzem.